06 - 43 23 30 24
Op & Top events

Wie zijn wij

                          foto Op & Top Events Janet en Carien

Op & Top Events organiseert de leukste groepsuitjes en events op maat. Wij zijn specialist in de stad en ontwikkelen alle stadsspellen zelf, waarbij teamgeest en het decor van desbetreffende stad centraal staan. De activiteiten zijn origineel en laagdrempelig en bij uitstek geschikt voor de invulling van je bedrijfsuitje, familiedag of vriendenuitje. Geef je wensen aan en wij zorgen voor een stadsspel op maat, ook in jouw stad. Door de persoonlijke benadering levert Op & Top Events altijd maatwerk. Ook voor de invulling van een origineel weekendje weg met familie, collega’s of vrienden of de aankleding van jouw feest zetten wij graag onze ervaring en creativiteit in. 

Janet Keizer heeft jarenlange ervaring in de organisatie, ontwikkeling en uitvoering van groepsuitjes, teambuildingsactiviteiten en rondleidingen. Zij heeft een grote liefde voor de mooiste steden in Nederland en dat zie je terug in het programma aanbod.

Carien Roede heeft ruime management ervaring in het bedrijfsleven en is een creatieve duizendpoot met een scherp oog voor detail. Zij weet van elk event een persoonlijke belevenis voor de klant te maken.

Laat je verrassen door het team van Op & Top Events!